16 Jul
16Jul

מצרכים

חצי כוס קוואקר

חופן שקדים/פקאנים/אגוזי מלך/אגוזי לוז קצוצים גס
כף גרעיני חמנייה
כף גרעיני ציה
2 כפות שמן זית

קורט מלח
2 כפות מייפל
|חצי כף סילאן
חופן חמוציות קצוצות גס
50 גרם שוקולד מריר קצוץ גס או מטבעות קטנות


אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.
מערבבים את הקוואקר ואגוזים והגרעינים ביחד היטיב.מתבלים במלח, שמן זית, סילאן ומייפל.
מערבבים היטיב ומכניסים לתנור ל 30 דקות.
כל 10 דקות פותחים את התנור ומערבבים היטיב.
לאחר שהתערובת מוכנה מניחים על השיש להתקררות.כשהתערובת קרה לחלוטין מוסיפים חמוציות ושוקולד.
מערבבים ומכניסים לצנצנת סגורה.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.