02 Nov
02Nov

מצרכים (המתכון מתאים ל-2 אינגליש קייק)
4 ביציםL
כוס סוכר
1 סוכר וניל
חצי כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1/2 כוס שמן + כוס מיץ תפוזים
3 כפיות אוריאו מרוסקים דק.


2 חבילות אוריאו (8 עוגיות)
25 גרם נטורינה/מחמאה/ חמאה


אופן ההכנה
מדליקים תנור לחום סטטי 160 מעלות.
מקציפים במיקסר ביצים עם סוכר וסוכר וניל לפחות 5 דקות לקצף יציב. מפרידים את הקרם מעוגיות האוריאו, ממיסים 20 שניות במיקרוגל. את העוגיות עצמם מרסקים גס. מערבבים את הקרם עם תמצית הוניל
את האוריאו המרוסקים מערבבים עם מחמאה מומסת ושמים בצד.
מוסיפים לבלילת הביצים שמן, מיץ תפוזים ואת תערובת קרם האוריאו תמצית וניל.מערבבים שוב.מוסיפים קמח+ פירורי אוריאו ואבקת אפייה ומערבבים על מהירות נמוכה מעט עד לאיחוד, משתמשים במרית כדי לנקות את הדפנות והתחתית.משמנים תבנית, שופכים את הבלילה המוכנה, מעל זורים את האוריאו המרוסקים. שימו לב להשאיר כ 2 כפות לאחכ. מכניסים לתנור לכ 10 דקות. מוציאים וזורים שוב את הפירוריםשהשארנו בצד.מכניסים לתנור לעטד 35 דקות


הערות חשובות
*השתמשו בביצים בטמפרטורת החדר
* אם יש לך ביצים גודל XL השתמשו ב- 3ביצים. אם יש לכם ביצים בגודל M השתמשו ב-5 ביצים.
* ניתן להקפיא את העוגה כשהיא מכוסה היטיב לאחר שהיא התקררה. את ההפשרה עושים על השיש שעתיים לפני.
* רוצים לראות את כל שלבי ההכנה? היכנסו לדף האינסטגרם שלי - ותמצאו את הרילס של המתכון.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.