גלידת מלבי ומסקרפונה/בלה אהרונוביץ
250 מל שמנת מתוקה
200 מל חלב מרוכז
כף גדושה גבינת מסקרפונה
פקק תמצית מי ורדים
כ 50 מל סירופ מלבי מוכן
לקישוט - פיסטוקים, קוקוס, בוטנים גרוסים ועלי ורדים מיובשים (לא חובה!)
אופן ההכנה
מקציפים שמנת + מסקרפונה למרקם יוגורט.
מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים כ 30 שניות.
מוסיפים פקק מי ורדים ומקציפים עוד כדקה.
שופכים לתבנית המוכנה, שופכים מעל את סירופ המלבי, מקשטים ומכניסים למקפיא ל 12 שעות לפחות.
ניתן להכין את זה בכוסות קינוח אישיות.