28 Mar
28Mar

גלידת מלבי ומסקרפונה/בלה אהרונוביץ

250 מל שמנת מתוקה

200 מל חלב מרוכז

כף גדושה גבינת מסקרפונה

פקק תמצית מי ורדים

כ 50 מל סירופ מלבי מוכן

לקישוט - פיסטוקים, קוקוס, בוטנים גרוסים ועלי ורדים מיובשים (לא חובה!)

אופן ההכנה

מקציפים שמנת + מסקרפונה למרקם יוגורט.

מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים כ 30 שניות.

מוסיפים פקק מי ורדים ומקציפים עוד כדקה.

שופכים לתבנית המוכנה, שופכים מעל את סירופ המלבי, מקשטים ומכניסים למקפיא ל 12 שעות לפחות.


 ניתן להכין את זה בכוסות קינוח אישיות.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.