מצרכים
מעט שמן זית
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לטבעות
רבע כרוב לבן חתוך לגוליאנים עבים
כמה פרחי ברוקולי
2 גבעולי סלרי חתוכי דק
3 שיני שום שלמות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן אטריות ביצים/ רגילות דקות
ליטר מים וחצי + כף ורבע מרק עוף פרווה
כפית מלח + חצי כפית פלפל
חצי כפית כורכום
חצי כפית חוייאג למרק
אופן ההכנה
שמים כף שמן זית בסיר, מחממים מעט ומוסיפים את ירקות השורש הקשים.
מטגנים מעט להשחמה,.מוסיפים את שאר הירקות למעט השום והפיטרוזיליה.
מערבבים היטיב ומחכים מעט להשחמה כ 5 דקות.
מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, כורכום וחויאג ומערבבים היטיבמ.
מלאים ליטר וחצי מים רותחים+ כף ורבע אבקת מרק עוף פרווה, מוסיפים למרק.
מערבבים היטיב ומוסיפים את הפיטרוזיליה ואת שיני השום.מרתיחים את המרק על אש גבוהה,
מנמיכים ומבשלים כרבע שעה או עד שהירקות הקשים נהיים רכים ומוסיפים את חופן האטריות.
מבשלים עוד כעשר דקות נוספים ואוכלים חם.