מצרכים
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לטבעות
2 שיני שום קצוצות דק
1 כפית סילאן
ליטר מים + כף מרק עוף פרווה
2 כפות קמח
כפית מלח + חצי כפית פלפל
שמן זית לטיגון
חצי בטטה חתוכה לקובית קטנות (כמו סלט)
כפית וחצי סילאן
מעט שמן זית
מלח + פלפל
אופן ההכנה
שמים כף שמן זית בסיר, מחממים מעט ומוסיפים את שיני השום.
מטגנים מעט להשחמה.
מוסיפים את שאר הירקות מערבבים היטיב ומחכים מעט להשחמה כ 5 דקות בחום בינוני.
מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, וכפית סילאן ומערבבים היטיב.
מוסיפים כף קמח ומערבבים היטיב.
ממלאים ליטר מים רותחים+ כף אבקת מרק עוף פרווה, מוסיפים למרק.
מערבבים היטיב.
מרתיחים עד שמבעבע.
מניחים את הגז וממשיכים לבשל כרבע שעה או עד שהירקות הקשים נהיים רכים ואז טוחנים היטיב.
בקערה קטנה שמים כף קמח + 2 כפות מים קרים ומערבבים היטיב לבלילה חלקה, מוסיפים למרק ומערבלים באמצעות הבלנד מוט.