15 Apr
15Apr

מתכון לעוגת הגזר הקלה והטעימה בעולם/ בלה אהרונוביץ

מצרכים

450 גרם סוכר לבן

9 כפות חום סוכר

420 גרם קמח + 2 שקיות אבקת אפייה

6 ביצים

כוס וחצי של שמן

3 גזרים מרוסקים בפומפיה

מעט שקדים פרוסים מעל


אופן ההכנה
פותחים תנור ל 160 מעלות, חום סטטי.
משמנים 3 תבניות אינגליש קייק.
מערבבים ביצים עם מחצית מכמות הסוכר הלבן והחום.
מגררים גזר, מערבבים עם המחצית הנותרת של 2 סוגי הסוכר, ועם הקינמון.
מאחדים בין תערובת הביצים לגזר, מוסיפים את השמן ומערבבים היטיב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטיב.
מעבירים ל 3 תבניות משומנות ומכניסים לתנור שחומם מראש.
לאחר 10 דקות מפזרים שקדים פרוסים/ פקאנים/ אגוזי מלך.

אופים כ 30 דקות נוספות, בוזקים אבקת סוכר ואוכלים בתאבון.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.