עוגת תפוזים אוורירית/בלה אהרונוביץ
מצרכים
300 גרם קמח
2.5 כפיות אבקת אפייה
6 ביצים מופרדות
180 מל שמן + 220 מל תפוזים + 50 מל מיץ מתפוז סחוט + זסטים מתפוז אחד
סוכר וניל + 250 גרם סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות. חום סטטי.
מקציפים חלבונים לבד כחצי דקה במהירות גבוהה, מוסיפים את הסוכר הלסן בזרם דק וממשיכים להקציף לקצף יציב כ 3-4 דקות.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.מוסיפים את סוכר הוניל + השמן שמעורבב עם מיץ התפוזים וממשיכים לערבל במהירות איטית.
לבסוף מוסיפים את הקמח שמעורבב עם אבקת האפייה.
מערבבים מעט עד לבלילה אחידה.
מוזגים ל 3 אינגליש קייק/ תבנית עגולה עם חור, ומכניסים לתנור לכ 35 דקות (באם שמים בתבנית העגולה זמן האפייה מתארך לשעה ו- 20 דקות. בחום של 150 מעלות).
שימו לב העוגה מעט יורדת אחרי אפייה, זה תקין.
בוזקים אבקת סוכר לעוגה שהתקררה ואוכלים בתאבון.
ניתן להקפיא את העוגה המוכנה ולהפשיר כחצי שעה/שעה על השיש.
זהו מאמר כללי שתוכלו להשתמש בו להוספת תוכן / נושאים בבלוג שלכם. ניתן לערוך את כל הטקסט הזה ולהחליף אותו בכל מה שיש לך לומר בבלוג שלך. ניתן גם לשנות את הכותרת הרשומה למעלה ולהוסיף גם מאמרים חדשים בבלוג. ניתן לערוך את מאמרי הבלוג שלך מכרטיסיית "דפים" על ידי לחיצה על כפתור העריכה. זהו מאמר כללי שתוכלו להשתמש בו להוספת תוכן / נושאים בבלוג שלכם. ניתן לערוך את כל הטקסט הזה ולהחליף אותו בכל מה שיש לך לומר בבלוג שלך.
ניתן גם לשנות את הכותרת הרשומה למעלה ולהוסיף גם מאמרים חדשים בבלוג.
ניתן לערוך את מאמרי הבלוג שלך מכרטיסיית "דפים" על ידי לחיצה על כפתור העריכה.
זהו מאמר כללי שתוכלו להשתמש בו להוספת תוכן / נושאים בבלוג שלכם.
ניתן לערוך את כל הטקסט הזה ולהחליף אותו בכל מה שיש לך לומר בבלוג שלך. ניתן גם לשנות את הכותרת הרשומה למעלה ולהוסיף גם מאמרים חדשים בבלוג.
ניתן לערוך את מאמרי הבלוג שלך מכרטיסיית "דפים" על ידי לחיצה על כפתור העריכה.
זהו מאמר כללי בבלוג שתוכלו להשתמש בו להוספת תוכן / נושאים בבלוג באתר שלכם.
ניתן לערוך את כל הטקסט הזה ולהחליף אותו בכל מה שיש לך לומר בבלוג שלך. ניתן גם לשנות את הכותרת הרשומה למעלה ולהוסיף גם מאמרים חדשים בבלוג.
ניתן לערוך את מאמרי הבלוג שלך מכרטיסיית "דפים" על ידי לחיצה על כפתור העריכה.