04 Mar
04Mar

לחמניות בויאקוס/ בלה אהרונוביץ

מצרכים
3 כוסות קמח

 2 אבקת אפייה

1 נטורינה200 גרם מומסת

חצי קובייה גבינה בולגרית

200 גרם גבינה צהובה מגורדת

250 גרם גבינה לבנה

מעט מלח

אופן ההכנה
שמים קמח ואבקת אפייה, יוצרים חור בקמח ושמים נטורינה מומסת.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטיב לבצק אחיד.
שמים במקרר לחצי שעה.
מדליקים.תנור 180 מעלות.
מגלגלים לכדורים, מורחים ביצה ושומשום (אם רוצים).
מכניסים לתנור ל 20 דקות או עד שהלחמניות שחומות.
אוכלים חם.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.