12 Jun
12Jun

מצרכים

1 גביע יוגורט

1 קופסאת אוכמניות טריות

כפית סילאן

כפית ממרח קרמל (לא חובה)

200 גרם שוקולד מריר

כף שמן


אופן ההכנה

בקערה אחת מערבבים את יוגורט, אוכמניות,סילאן וקרמל לתערובת אחידה.

בוחרים תבנית רצויה וממלאים את השקעים.

מכניסים למקפיא לשעה.

ממיסים שוקולד ושמן במיקרוגל בפולסים עד לתערובת חלקה.

מוציאים את הגלידוניות מהתבנית וטובלים בשוקולד.

ניתן לקשט כראות עיניכם.

את הגלידוניות שומרים בכלי סגור במקפיא - אוכלים ישירות מהמקפיא.

טיפים!

ניתן להחליף את האוכמניות בתותים קצוצים/ פטל חתוכים/ משמשים כל פרי טרופי אחר.

ניתן להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב.

את ממרח הקרמל ניתן להחסיר אם אין לכם - לדעתי זה נותן טעם נוסף.

אפשר במקום ממרח הקרמל לשים חמאת בוטנים חלקה.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.