מצרכים: ל - 3 צנצנות
1 יוגורט טבעי
1 כף גדושה שמנת חמוצה
250 מל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כף פודינג וניל
1 סוכר וניל
3 כפות ביסקוויטים טחונים
כ- 20 גרם חמאה מומסת
וופלים וניל של לואקר (רצוי)
תותים (בעונה)/ דובדבנים
.
אופן ההכנה
1. מקציפים באמצעות מערבל יד/מיקסר שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, יוגורט, פודינג וניל, אבקת סוכר, סוכר וניל ביחד עד לתערובת אחידה וסמיכה
.2. מערבבים ביסקוויטים טחונים עם חמאה מומסת.
3. שמים כף בכל צנצנצת ומועכים מעט באמצעות הכף.
4. מסדרים חצאי דובדובנים פרוסים על דפנות הכוס.
5. מניחים 3 חתיכות וופלים, שמים מעל בלילה, ומעט ביסקוויטים טחונים.
6.שמים שכבה נוספת של וופלים ובלילה.
7. מסיימים בקישוט דובדבן ולואקר.
טיפים
ניתן להשתמש ביוגורט בטעם פירות יער או תותים - אם עשיתם את זה, הורידו את אבקת הסוכר לחלוטין מהמתכון.
ניתן להשתמש בתותים קפואים לתוך הקינוח עצמו.
ניתן להכין מראש ולהקפיא את הקינוח - את הדובדבן לקישוט הניחו בסוף!
ניתן לשנות ולשים פירות יער/ מנגו/ פסיפלורה.
נין לוותר על הוופלים ולשים בין השכבות ביסקוויטים חצויים רטובים במעט חלב.
בא לכם להיות כמו המקצועניים? שימו בין השכבות פירורי בצק פריך שנשאר לכם (כמובן אפוי).