מצרכים
לתחתית ולכדורי בייגלה
20 גרם שוקולד לבן
50 גרם שוקולד בלונדי
35 מל שמנת מתוקה |(2 כפות)
1 כף מחית בייגלה קרמל מלוח
2 כפות חלב מרוכז
שרוול חבילת ביסקוויטים
100 גרם בייגלה לבחירתכם
לעוגה עצמה
שרוול ביסקוויטים
חצי כוס חלב לקרם
חצי כוס חלב לטבילת הביסקוויטים
3 כפות גדושות גבינת מסקרפונה
250 מל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
1 כף מחית בייגלה קרמל מלוח
לציפוי
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שוקולד בלונדי
50 מל שמנת מתוקה (3 כפות)
בייגלה שוקולד לקישוט
אופן ההכנה
הבסיס וכדורי הבייגלה
במעבד מזון, טוחנים ביסקוויטים ובייגלה ביחד.
ממיסים במיקרו גל שוקולד, שמנת, מחית בייגלה וחלב מרוכז ביחד כחצי דקה, מערבבים ואז חצי דקה נוספת.
מערבבים ביחד עם הביסקוויטים והבייגלה הטחונים.
מרפדים תחתית רינג מלבני אינגליש קייק לבסיס יחסית עבה.
את יתרת הפירורים מגבשים לכדורים קטנים כמו כדורי שוקולד ומכניסים למקפיא לכמה שעות להתייצבות.
אופן הכנה והרכבת העוגה
בקערה נערבב עם מיקסר ידני, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חצי כוס חלב, מחית בייגלה ופודינג וניל, עד לקצפת יציבה מאוד.
מרטיבים ביסקוויטים ובונים שכבות - שכבה ביסקוויטים, שכבה קרם וכך הלאה, 5 שכבות.
לגנאש בייגלה - ממיסים את חומרי הציפוי, ומורחים מעל העוגה ומיישרים, מקשטים בקצפת שנשארה, ובכדורי הבייגלה שנותרו, ובביגלה שוקולד.
שמים במקרר או במקפיא לפחות שעתיים להתייצבות.
** את שוקולד הבלונדי ואת מחית הבייגלה מלוח ניתן לקנות בחנויות המתמחות.