מצרכים
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף אבקת סוכר
כף אבקת פודינג וניל
לרוטב תותים
100 גרם תותים קפואים
שליש כוס סוכר
שליש כוס מים
נשיקות מרוסקות
מעט תותים לקישוט
כוסות קינוח
אופן ההכנה
הכנת רוטב תותים - שמים את כל המצרכים בקלחת,שמים על הגז ומרתיחים עד שהפירות מושיים ורכים.
טוחנים בבלנדר מוט למחית, שמים בצד.
מכינים את הקצפת - שמים את השמנת המתוקה, הפודינג ואבקת הסוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף ושמים בצד.
מרסקים ביד את הנשיקות לחתיכות גסות.
מרכיבים את הקינוח:
שמים מעט נשיקות, מסדרים תותים מסביב, שמים קצפת, נשיקות, רוטב תותים - וכך ממשיכים שכבה שכבה.
בסוף מקשטים בתותים טריים.
טיפים:
* ניתן להמיר לפרווה בקלות - פשוט המירו את השמנת המתוקה לשמנת צמחית (ותרו על אבקת הסוכר).
* הקינוח ללא גלוטן ומושלם בנראות לסילבסטר ולקינוחי סוף השבוע.
* אתם בוחרים את כמות השכבות של הטרייפל - תלוי בכוס הקינוח שלכם.
* אפשר להכין את הטרייפל בקערה ענקית - הכפילו כמויות. רק שימו לב - זה לא קינוח שניתן לחתוך, אוכלים עם כפיות ישר מהקערה.
* את הרוטב תותים אפשר להמיר בקלות - בפירות יער/ מנגו קפוא/ פסיפלורה פשוט שנו את הפרי, הכמויות אותם כמויות.
* את הקינוח ניתן להכין מראש ולהקפיא - אוכלים חצי קפוא (רבע שעה על השיש).
* מוזמנים לדף האינסטגרם שלי לראות את כל שלבי ההכנה ברילס המתכון שלי.