מצרכים
5 תותים קפואים
מיץ מ 2 לימונים
חצי כוס מי סוכר (מרתיחים כוס סוכר וכוס מים ומקררים לטמפ חדר)
כוס מים
כמה קוביות קרח
עלי נענע/ לימונים פרוסים להגשה
אופן ההכנה
1. סוחטים את הלימונים.
2. בכוס נינגה/ טוחן שמים את התותים ואת כמות מי הסוכר הרצויה, טוחנים מעט.
3. מוסיפים כוס מים וטוחנים שוב.
4. מוסיפים את מיץ הלימון וטוחנים שוב.
5. טועמים ובודקים את רמת המתיקות, אם חסר סוכר מוסיפים ומערבבים שוב.
6. שמים בכוס גדולה כמה קוביות קרח, פלח או 2 של לימון ומוזקים את הלימונדה.
שימו לב, כמות הסוכר/ החמיצות היא לפי הטעם שלכם.
ניתן לשנות את התותים ולשים במקום פירות יער - שימו לב הטעם הסופי יהיה חמצמץ.
לסירטון ההכנה המלא, חפשו אותי בטיקטוק ובאינסטגרם.