מצרכים
225 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
150 גרם אבקת סוכר
5 חלמונים גודל L
240 גרם קורנפלור
280 גרם קמח
1 שקית אבקת אפייה
חצי כוס קוקוס
צנצנת ריבת חלב (קומידה או פוליבה)
אופן ההכנה
1. מקרימים כ3 דקות את החמאה ואבקת הסוכר
2 . מוסיפים את חלמוני הביצה אחת אחת
3. מערבבים קורנפלור, קמח ואבקת אפייה ביחד
4. מוסיפים לאט לאט את הקמח עד שהבצק אחיד.
5. מוציאים את הבצק ועוטפים בניילון נצמד.
6. מקררים לפחות שעתיים במקרר.
7. מוציאים את הבצק ומעבדים אותו לעלה בעובי של חצי ס"מ.
8. קורצים עיגולים ומסדרים בתבנית.
9. מכניסים לרבע שעה להתקררות במקרר.
10. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 14-17 דקות עד שהמסגרת של העוגייה מעט שחומה.
11. מקררים את העוגייה והופכים אותה. שמים בכל עוגייה מעט ריבת חלב סוגרים בעוגייה נוספת ומגלגלים את העוגיה בקצוות שלה בקוקס טחון.