06 Jun
06Jun

מצרכים

חבילת בישקוטים

2 כפות גבינת מסקרפונה

250 מל שמנת מתוקה להקצפה

כף אבקת סוכר

כף פודינג


חצי כוס סוכר

כפית נס קפה

2 כפות ברס/ אגוזים טחונים- לא חובה)

פירות לקישוט


אופן ההכנה

מכינים את סירופ הסוכר - שמים כוס מים + חצי כוס סוכר + כפית נס קפה בקלחת ומרתיחים עד שהסוכר נמס. שמים בצד להתקררות.

מכינים את הקצפת - שמים את שמנת המתוקה + מסקרפונה + אבקת סוכר + פודינג וניל ביחד ומקציפים למרקם יציב ביותר. שמים את הקצפת בשק זילוף עם פיית כוכב.

לוקחים 2 בישקוטים, על אחד מהם מזליף קצפת בזיגזג, נצמיד את הבישקוטי השני. בעדינות נטבול כל צד של הבישקוטים בסירופ הסוכר, מבלי שהקצפת תגע בסירופ.

נניח בקוקט מנייר, נפזר אגזים טחונים ונסדר פירות לקישוט.

ניתן לשמור במקרר או במקפיא.


בקלות ניתן להפוך לפרווה על ידי ויתור המסקרפונה והמרה לקצפת צמחית.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.