מצרכים
2 בטטות גדולות
מלח גס
פלפל
שמן זית
סילאן
סוכר לקרסט השרוף
ברנר
אופן ההכנה
מרתיחים בטטות במים כחצי שעה להרתככות חלקית.
מדליקים תנור ל200 מעלות חום סטטי
חותכים בטטות לפרוסות עבות, מניחים על תבנית כסף משומנת קלות בשמן זית.\
מפזרים שמן זית על הבטטות, מלח גס ופלפל ומעל הכל סילאן, מעסים את הבטטות מ-2 הצדדים.
מניחים בתנור חם את התבנית על תחתית התנור.
לאחר אפייה של חצי שעה בדקים שהבטטות מוכנות באמצעות סכין או מזלג.
מוציאים את הבטטות.
לפני שאוכלים, דואגים שהבטטות חמות ורק אז מפזרים מעט סוכר ובאמצעות ברנר שורפים את הסוכר לקבלת הקרסט הייחודי של הברולה.
את הקרסט של הסוכר יש לעשות ממש לפני שאוכלים.