מצרכים
לבצק
400 גרם קמח מנופה
כפית וחצי אבקת אפייה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 מיל' שמנת חמוצה
למלית גבינות
200 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
1 ביצה
כף מלח
כף פלפל
3 שיני שום
סלסלת פטריות פורטבלו וסלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרצועות בינוניות מרינה פטריות
2 גבעולים של עלי טימין
כף וחצי שמן זית
אופן ההכנה
טיפ!
לא בא לכם להתעסק עם בצק? אפשר להכין עם בצק עלים מוכן - פשוט פרסו את זה בתבנית, הניחו מעל את המילוי ויש לכם אחלה פשטידה - אבל אחרי שתכינו פעם אחת את הבצק הזה - אתם תתעקשו להכין אותו שוב. נשבעת!
אפשר להוריד את הפטריות ולהשאיר רק גבינות עם לא אוהבים.
אפשר לשים במקום הפטריות ירקות קלויים/ ברוקולי קפוא.