02 Jun
02Jun

מצרכים

חבילת עוגיות לוטוס

חצי גביע מסקרפונה

250 מל שמנת מתוקה

2 כפות פודינג וניל

1 כף אבקת סוכר

צנצנת לוטוס קרם

תותים/דובדבנים - לא חייב


2 כוסות מים + כוס סוכר + כפית נס קפה.

אופן ההכנה

מרתיחים סוכר מים ונסקפה - להמסה מלאה.

מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה, אבקת סוכר ופודינג לקצפת יציבה.
טובלים ביסקוויט ביסקוויט בסירופ הסוכר ומסדרים על נייר אפיה, מורחים בקרם,שמים שכבה נוספת.

אם שמים תותים אז שמים באמצע, אפשר גם לוותר ולשים רק לוטוס שחיממנו מעט במיקרוגל.באמצעות נייר האפייה מרימים בזהירות את 2 הצדדים, ליצירת פרמידה.

מורחים קרם מסביב, שופכים לוטוס מומס על העוגה מלמעלה ומכניסים ל10 דקות למקפיא להתייצבות.

מקשטים בעוד קצפת ותותים/ דובדבנים או עוגיות לוטוס.

שומרים במקרר ואפשר גם להכין מראש ולשמור במקפיא בקופסא סגורה.


הערות וטיפים

* ניתן בקלות להמיר את העוגה לפרווה - פשוט משתמשים בקצפת צמחית ולא שמיפ מסקרפונה.

* צמצמו את זמן העבודה שלכם - הכינו את העוגה מראש והקפיאו בקופסא סגורה.

* אפשר להכין עם ביסקוויטים ולא עם לוטוס - יש טעמים שונים של הביסקוויטים אפשר לגוון - כנל גם בטעם הפודינג.
* הרילס עם כל שלבי העבודה מופיע בטיקטוק שלי ובאינסטגרם - ממליצה בחום להיכנס.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.