מצרכים
150 גרם דבש
120 מל שמן
3 ביצים
חצי כפית מחית וניל
קורט מלח
80 גרם סוכר
140 מל תה חזק מ 2 תיונים
כפית שטוחה קינמון
250 גרם קמח
1 אבקת אפייה
מעט שקדים פרוסים/ אגוזי מלך/ פקאנים (לא חובה)
אופן ההכנה
מחממים תנור 170 מעלות.
מערבבים רטובים - ביצים, שמן, סוכר, וניל, קורט מלח ותה. שימו לב שהתה פושר.
מערבבים היטיב לאיחוד.
שוקלים יבשים - קמח, אבקת אפייה וקינמון - מערבבים לאיחוד.
מאחדים בין התערובות.
משמנים תבנית אינגליש קייק - מכניסים את הבלילה ומעבירים לתנור לכ- 30 דקות.
ניתן להקפיא את העוגה כשהיא מכוסה היטיב - הפשרה על השיש כשעתיים בחוץ.
העוגה משתבחת אחרי יום - יומיים.