07 Sep
07Sep

מצרכים

150 גרם דבש

120 מל שמן

3 ביצים

חצי כפית מחית וניל

קורט מלח

80 גרם סוכר

140 מל תה חזק מ 2 תיונים

כפית שטוחה קינמון

250 גרם קמח

1 אבקת אפייה

מעט שקדים פרוסים/ אגוזי מלך/ פקאנים (לא חובה)

אופן ההכנה 

מחממים תנור 170 מעלות.

מערבבים רטובים - ביצים, שמן, סוכר, וניל, קורט מלח ותה. שימו לב שהתה פושר.

מערבבים היטיב לאיחוד.

שוקלים יבשים - קמח, אבקת אפייה וקינמון - מערבבים לאיחוד.

מאחדים בין התערובות.

משמנים תבנית אינגליש קייק - מכניסים את הבלילה ומעבירים לתנור לכ- 30 דקות.

ניתן להקפיא את העוגה כשהיא מכוסה היטיב - הפשרה על השיש כשעתיים בחוץ.

העוגה משתבחת אחרי יום - יומיים.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.