26 Nov
26Nov

מצרכים

2 כוסות קמח

1 כוס סוכר

2 כפות קקאו

2 כפות שוקולית

2 אבקת אפייה

1 סוכר וניל

1 כוס שמן

400 מל מים רותחים

4 ביצים גודל L


לציפוי

250 גרם שוקולד מריר 250 מל שמנת צמחית/מתוקה
אופן ההכנה

קודם כל, פותחים את התנור לחום 170 מעלות, חום סטטי.

מערבבים תחילה יבשים: קמח, שוקולית, סוכר, אבקת אפייה, סוכר וניל וקקאו - מערבבים היטיב לתערובת אחידה.
מוסיפים שמן ומערבבים.
.מוסיפים מים רותחים (!) ומערבבים היטב במטרפה.
מוסיפים ביצה ביצה עד לאיחוד מלא מערבבים היטיב באמצעות מטרפה.
מעבירים ל 3 תבניות אינגליש משומנות.מכניסים לכ 25 דקות לתנור או עד שקיסם שנכנס לעוגה יוצא יבש.

לציפוי - שמים בקערה את השוקולד המריר והשמנת ומכניסים למיקרוגל לדקה וחצי ומערבבים עד לאיחוד מלא, שופכים על העוגות, מפזרים סוכריות.

ניתן להקפיא את העוגות - מומלץ ללא הציפוי והסוכריות (מאחר והסוכריות עלולות להוריד צבע לאחר הפשרה).

הפשרה על השיש - כשעה לפני האכילה.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.