מצרכים
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
2 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
400 מל מים רותחים
4 ביצים גודל L
לציפוי
250 גרם שוקולד מריר 250 מל שמנת צמחית/מתוקה
אופן ההכנה
קודם כל, פותחים את התנור לחום 170 מעלות, חום סטטי.
מערבבים תחילה יבשים: קמח, שוקולית, סוכר, אבקת אפייה, סוכר וניל וקקאו - מערבבים היטיב לתערובת אחידה.
מוסיפים שמן ומערבבים.
.מוסיפים מים רותחים (!) ומערבבים היטב במטרפה.
מוסיפים ביצה ביצה עד לאיחוד מלא מערבבים היטיב באמצעות מטרפה.
מעבירים ל 3 תבניות אינגליש משומנות.מכניסים לכ 25 דקות לתנור או עד שקיסם שנכנס לעוגה יוצא יבש.
לציפוי - שמים בקערה את השוקולד המריר והשמנת ומכניסים למיקרוגל לדקה וחצי ומערבבים עד לאיחוד מלא, שופכים על העוגות, מפזרים סוכריות.
ניתן להקפיא את העוגות - מומלץ ללא הציפוי והסוכריות (מאחר והסוכריות עלולות להוריד צבע לאחר הפשרה).
הפשרה על השיש - כשעה לפני האכילה.