3 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
2 כוסות חלב
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
2 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
שוקולד מריר/ חלב/ לבן + מעט שמן צמחי
מקציפים במקצף יד לפי הסדר הבא: חלב, ביצים, חמאה, סוכר, קמח, אבקת אפייה, סוכר וניל.
משמנים מכשיר מולטיקייק ומכניסים את הבלילה לתוך התבנית באמצעות שק זילוף.
הדונאטס מוכנות כ 5 דקות אחרי כשהן שחומות ויפות.
את הדונאטס מכניסים לקופסא אטומה למקפיא לחצי שעה.
ממיסים שוקולד ושמן בפולסים במיקרוגל.
טובלים את הדונאטס הקפואים בשוקוןלד המומס.
שומרים במקרר
ניתן להקפיא את הדונאטס ללא הציפוי.
ניתן להמיר כף קמח אחת לכף קקאו - ובכך לקבל דונאטס שוקולד.