מצרכים
חצי כרוב לבן
חצי כרוב אדום
חופן כוסברה
1 גזר חתוך לגוליאנים
חופן פקאן מסוכר כ50 גרם חתוך גס
חופן חמוציות כ50 גרם חתוכים גס
2 כפות שומשום קלוי
לרוטב
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
כף דבש
מעט מלח מעט פלפל
אופן ההכנה
חותכים כרובים בחיתוך גס,
קולפים גזר וחותכים למקלות לא דקים מדי.
קוצצים כוסברה גס.
חותכים חמוציות ומוסיפים.
חותכים פקאנים ומוסיפים.
במחבת יבשה קולים 2 כפות של שומשום לבן ומוסיפים לסלט.
מכינים בקערה את כל מצרכי הרוטב, מערבבים היטיב.שופכים על הסלט ומערבבים.
אני ממליצה לתת לסלט "לעמוד" עם הרוטב לפחות 10 דקות, כדי שהרוטב יחלחל לסלט.