04 Jan
04Jan

בצק פילאס מוכן ומופשר לפי הוראות הצרכן

צנצנת ממרח לוטוס

ביצה טרופה

סוכר לזרייה


אופן ההכנה

פותחים תנור על 180 מעלות, חום סטטי, או חום טורבו - אם מכניסים יותר ממגש אחד.

פותחים את הבצק, מכניסים את הצנצת של הלוטוס למיקרו (שימו לב להסיר את כל מכסה נייר הכסף לפני שמכניסים למיקרו), מורחים על כל הבצק באמצעות פלטה.

מגלגלים לרולדה.
עוטפים בנייר אפייה/ השקית של הבצק ומכניסים למקפיא לצינון ל 10 דקות.

מוציאים מהמקפיא, מורחים ביצה טרופה, מפזרים מעט סוכר מעל,פורסים לעוגיות ברוחב כ - ס"מ וחצי.
שמים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 17 דקות או עד שהעוגיות שחומות ויפות.
שימו לב, כדי למנוע כניסת לחות - את העוגיות המוכנות שהתקררו - יש להכניס לצנצנת או קופסא אטומה היטיב.

העוגיות טובות ביומיים שלושה הראשונים.


טיפים:
אפשר להקפיא את הרולדה לפני הפריסה שלה, מוציאים, מפשירים כשעה במקרר, פורסים ומכניסים לתנור.

ניתן לשנות את הממרח - יש שפע ממרחים היום בשוק שמתאימים לאפייה - ממרח חלבה או פיסטוק יכול להיות כאן מושלם.

ניתן להחליף לבצק פריך או בצק עלים מוכן - רק קחו בחשבון שהנראות תהיה מעט שונה.


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.