מצרכים:
3 ביצים L בטמפרטורת חדר
3/4 כוס סוכר
חצי כפית מחית וניל/ תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
שקית סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 כפות קוקוס
חופן אגוזי מלך/ שקדים פרוסים/ פקאנים
סירופ מייפל
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים ביצים ובאמצעות מטרפה מערבבים היטיב, תוך כדי זרייה של הסוכר.
מערבבים נמרצות כדקה, מוסיפים וניל וסוכר וניל ומערבבם היטיב.
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים, מוסיפים שמן ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, שופכים את הבלילה ל- 2 התבניות ומכניסים לתנור לכ- 35 דקות או עד שהעוגה מוכנה וקיסם שהוכנס לעוגה יוצא עם פירורים לחים.
לאחר 15 דקות שהעוגה באפייה פותחים את התנור בעדינות וזורים את האגוזים שבחרנו.
ממשיכים לאפות עד לקבלת צבע שחום וענברי.
מוציאים את העוגה ומייד שופכים עלייה סירופ מייפל.