מצרכים
בצק פילאס מופשר לפי הוראות הצרכן
ממרח קינדר
אצבעות קינדר
ביצה טרופה למרוח מעל הכל
מעט סוכר
אופן ההכנה
פותחים תנור 180 מעלות חום סטטי.
פורסים את הבצק המופשר על השולחן (יחד עם השקית שלו), מורחים בנדיבות ממרח קינדר.
מסדרים את אצבעות הקינדר לרוחב, בפינה של הבצק.
מגלגלים לרולדה.
עוטפים בנייר אפייה/ השקית של הבצק ומכניסים למקפיא לצינון ל 10 דקות.מוציאים מהמקפיא, מורחים ביצה טרופה, מפזרים מעט סוכר מעל,פורסים עם סכין משוננת לעוגיות ברוחב כ - ס"מ וחצי.
שמים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 17 דקות או עד שהעוגיות שחומות ויפות.
שימו לב, כדי למנוע כניסת לחות - את העוגיות המוכנות שהתקררו - יש להכניס לצנצנת או קופסא אטומה היטיב.העוגיות טובות ביומיים שלושה הראשונים.
טיפים:
אפשר להקפיא את הרולדה לפני הפריסה שלה, מוציאים, מפשירים כשעה במקרר, פורסים ומכניסים לתנור.ניתן לשנות את הממרח - יש שפע ממרחים היום בשוק שמתאימים לאפייה - ממרח חלבה או פיסטוק יכול להיות כאן מושלם.ניתן להחליף לבצק פריך או בצק עלים מוכן - רק קחו בחשבון שהנראות תהיה מעט שונה.