מצרכים
280 גרם קמח
20 גרם קקאו
150 מל מים
1/4 כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
חצי כפית שמרים יבשים
נוטלה למריחה
אופן ההכנה
שמים את כל מצרכי הבצק בקערת מיקסר ולשים 10 דקות לבצק חלק וגמיש.
שמים בקערה ומתפיחים לשעה.
פותחים תנור ל 250 מעלות.
פותחים את הבצק דק ככל האפשר ומורחים נוטלה בנדיבות.
מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות של כ4 סמ.
מכניסים לתנור חם ל8-9 דקות.
מפזרים אבקת סוכר.
את הרוזלך אוכלים חם.
הערות חשובות
הבצק פרוה ואפילו טיבעוני - שנו את הממרח לממרח פרווה ויש לכם קינוח פרווה/ טיבעוני מושלם.
את הרוזלך אוכלים חם!!! גם אם הכנתם אותו לפני, מחממים מעט במיקרוגל לפני האכילה.
רוצים רוזלך קטנים יותר? חלקו את כמות הבצק ל-2 והכינו 2 רולדות. יצאו רוזלך קטנים יותר.