02 Dec
02Dec

מצרכים

280 גרם  קמח

20 גרם קקאו

150 מל מים

1/4 כפית מלח

1/4 כוס שמן זית

חצי כפית שמרים יבשים
נוטלה למריחה 


אופן ההכנה

שמים את כל מצרכי הבצק בקערת מיקסר ולשים 10 דקות לבצק חלק וגמיש.

שמים בקערה ומתפיחים לשעה.

פותחים תנור ל 250 מעלות.

פותחים את הבצק דק ככל האפשר ומורחים נוטלה בנדיבות.

מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות של כ4 סמ.

מכניסים לתנור חם ל8-9 דקות.

מפזרים אבקת סוכר.

את הרוזלך אוכלים חם.


הערות חשובות

 הבצק פרוה ואפילו טיבעוני - שנו את הממרח לממרח פרווה ויש לכם קינוח פרווה/ טיבעוני מושלם.

את הרוזלך אוכלים חם!!! גם אם הכנתם אותו לפני, מחממים מעט במיקרוגל לפני האכילה.

רוצים רוזלך קטנים יותר? חלקו את כמות הבצק ל-2 והכינו 2 רולדות. יצאו רוזלך קטנים יותר.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.