10 Mar
10Mar

מצרכים
שרוול ביסקוויטים מרוסקים דק
עוגה בחושה שוקולד (קנויה, עוגת הבית, או כזאת שנשארה משבת, ואם בא לכם להכין אחת יש לי מתכון כאן בבלוג)
200 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כף קקאו + כף נוטלה

50 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
קוקוס לציפוי


אופן ההכנה
מתחילים עם המילוי - ממיסים שמנת 50 מל עם שוקולד לבן 200 גרם במיקרוגל.

לאחר ההמסה מערבבים לאיחוד.
שמים בשק זילוף ושמים בצד על השיש להתקרר לפחות כשעה.
אם יש לכם תבנית קטנה של כדורים אפשר לזלף לתוכה ולהקפיא כשעה.
בקערה שמים ביסקווטים ועוגה בחושה (פס)מפוררים הכל ביחד.
בסיר קטן שמים חמאה, שוקולד, שמנת מתוקה, קקאו, ונוטלה ומערבבים היטיב עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין והבלילה נהיית אחידה.
מעבירים לקערת הביסקוויטים ומערבבים היטיב.עם הבלילה יבשה, אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה או מיץ תפוזים.
אם היא רטובה מדי, הוסיפו עוד ביסקוויטים.מכניסים למקרר להתייצבות לחצי שעה.אחרי חצי שעה, יוצרים כדורים קטנים בגודל פינג פונג.כל כדור משטחים לפיתה, לוקחים את שק הזילוף, ובזהירות מזלפים מעט גנאש לבפנים.
 מקפלים לאוזן, מפזרים קוקוס. 

שומרים במקפיא.


ניתן להשתמש בכל מילוי אחר שאוהבים - נוטלה, קינדר, חלבה וכו.

המתכון יעבוד גם עם כדורי שוקולד קנויים - רק הפשירו אותם לטמפרטורת חדר לפני עבודת הקיפול.
ניתן לצפות בקוקוס או סוכריות לבחירתכם.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.